Рады приветствовать вас на форуме!
Пожалуйста, ознакомьтесь с нашими ПРАВИЛАМИ!

Дорогие авторы, можно начинать осваивать библиотеку! Добавленные туда произведения автоматически поступают в раздел анонсов.

Вибір литої ялинки

Всем привет форум начинает оживать

Автор темы
naletay
Завсегдатай
Благодарил (а): 1 раз

Вибір литої ялинки

Сообщение naletay » 30 авг 2023, 11:21

Друзі, чи може хтось мені розповісти про ціни на литі ялинки цього року? Мені потрібна красуня для нашої родини, і я не хочу переплачувати. Якісь поради, де шукати? Можливо ви знаєте виробника ялинок, або ж магазин з широким вибором.

Kurma
Интересующийся

Вибір литої ялинки

Сообщение Kurma » 30 авг 2023, 11:21

Доброго дня! Я знайшов гарні лісничества в околицях, де продають живі ялинки. Зазвичай це обходиться від 3000 до 5000 грн за дерево залежно від висоти. Вам слід спробувати місцевий ринок або зв'язатися з місцевими лісниками.

bolshechemzhizn
Интересующийся

Вибір литої ялинки

Сообщение bolshechemzhizn » 30 авг 2023, 11:22

Ціни можуть варіюватися від 2000 грн і вище в залежності від розміру та якості. Здається, це може бути дорогим варіантом, але якщо вам потрібно щось особливе, варто подивитися.

armen.narbek
Интересующийся
Контактная информация:

Вибір литої ялинки

Сообщение armen.narbek » 30 авг 2023, 11:22

Для тих, хто шукає литу ялинку https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor/novogodnij-dekor/iskusvennye-elki/litye-elki.html в інтернет-магазині ZELENA є багато пропозицій. Продавці пропонують різні розміри за початковою ціною від 7500 грн. Ціни можуть змінюватися в залежності від висоти та обсягу ялинки, а також наявності додаткових опцій.
Зверніть увагу на акції та знижки, які можуть робити покупку більш доступною. Не забудьте також розглянути інші варіанти покупки ялинки, такі як ринок або лісничества, щоб знайти найкращу пропозицію для вашого святкування Різдва.
Також магазин ZELENA пропонує новорічні прикраси, декор, товари для дітей, подарунки, квіти!
Изображение

Вернуться в «Открытие форума»