Рады приветствовать вас на форуме!
Пожалуйста, ознакомьтесь с нашими ПРАВИЛАМИ!

Дорогие авторы, можно начинать осваивать библиотеку! Добавленные туда произведения автоматически поступают в раздел анонсов.

Порадьте яку зарядну станцію обрати

Всем привет форум начинает оживать

Автор темы
naletay
Завсегдатай

Сообщение naletay » 13 мар 2023, 18:01

Всім привіт. Відсутність електроенергії в нашій країні зараз не рідкість. Вирішив купити собі додому зарядну станцію. Але не знаю якої фірми краще обрати. Одні радять одне, другі інше. А що ви мені порадите? Яку краще обрати, щоб добре працювала?

Prime24
Интересующийся

Сообщение Prime24 » 13 мар 2023, 18:02

Доброго вечора. Якщо ви хочете, щоб зарядна станція працювала відмінно і без нарікань, раджу вам обрати фірми Anker. Я собі купив таку ще минулого літа і ні разу не шкодую, що обрав саме цього виробника.

Автор темы
naletay
Завсегдатай

Сообщение naletay » 13 мар 2023, 18:04

Ваша пропозиція мене дуже зацікавила. Я чув про цього виробника, також читав багато позитивних відгуків про цю фірму. А в я кому магазині краще купувати, я не знаю. Ви собі де купували? І розкажіть, будь-ласка, мені детальніше за ці зарядні станції.

Prime24
Интересующийся

Сообщение Prime24 » 13 мар 2023, 18:05

Купувати зарячдні станції Anker https://allo.ua/ua/zarjadnye-stancii/pr ... tel-anker/ раджу вам тут. Це чудовий інтернет-магазин, де в наявності лише якісна техніка за помірними цінами. Я довіряю йому вже років зо три. Про ці зарядні станції можна сказати багато чого, але точно не поганого. Вони працють без будь-яких нарікань, їх можна заряджати не лише від електромережі, а й від акумулятора та автомобільного прикурювача. На сайті магазину є різні варіанти цих станцій з різними вольтажем. Переходьте за посиланням і обирайте. За потреби вас може проконсультувати менеджер магазину. Вдалої вам купівлі.
Изображение

Вернуться в «Открытие форума»